Política de privacitat

Axe Events Castell, S.L.
Domicili social: C/ Pou Rodó, 12 baixos. 17004 Girona (Girona)
CIF: B555293682

Propietat de la pàgina i contingut

Esteu visitant https://www.fincamasbatlle.com/, titularitat d’Axe Events Castell, S.L. amb domicili social al carrer Pou Rodó, 12 baixos. 17004 Girona (Girona). A través d’aquest lloc web podreu conèixer els aspectes relacionats amb la Finca Mas Batlle i els serveis que ofereix.

Galetes

Axe Events Castell, S.L. podrà instal·lar dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades –també denominats galetes– al vostre ordinador amb la finalitat d’aconseguir informació dels visitants del web. En cap cas aquestes dades seran dades personals. El vostre navegador pot generar un missatge instantani, que donarà la possibilitat als visitants del web d’oposar-se a la instal·lació dels dispositius. En cas d’oposar-s’hi, la navegació pel web www.fincamasbatlle.com no es veurà afectada de cap manera. En cas que el vostre navegador no us faciliti aquesta possibilitat de forma automàtica, podreu inhibir la instal·lació de les galetes mitjançant les instruccions del vostre navegador.

Responsabilitat

La utilització d’aquest lloc web implica l’acceptació de la informació expressada en aquest avís legal. Axe Events Castell, S.L. no es fa responsable de la transmissió de qualsevol virus o perjudici en el vostre equip que es pugui produir arran de l’accés a aquest web. Axe Events Castell, S.L. no es responsabilitzarà dels continguts d’altres webs que no siguin de la seva titularitat i als quals s’hi pugui accedir a través d’un enllaç des de www.fincamasbatlle.com perquè no té la possibilitat de supervisar la legalitat dels seus continguts.

Propietat Intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual de les obres contingudes a www.fincamasbatlle.com com textos, imatges o disseny gràfic corresponen en exclusiva a Axe Events Castell, S.L. , llevat que s’hi indiqui una titularitat diferent. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades d’aquestes obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual d’Axe Events Castell, S.L. o del titular de les mateixes i podrà donar lloc a l’exercici de les accions judicials o extrajudicials que els poguéssin correspondre segons els seus drets.
La informació a la qual l’usuari pot accedir a través d’aquest web pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d’altre tipus. Axe Events Castell, S.L. no es responsabilitzarà en cap cas i sota cap concepte de les infraccions d’aquests drets que pugueu cometre com a usuaris.

Clàusula en matèria de protecció de dades i seguretat informàtica

Les dades de caràcter personal que faciliteu a Axe Events Castell, S.L. a través del web www.fincamasbatlle.com es tractaran en fitxers titularitat d’Axe Events Castell, S.L. i s’utilitzaran per atendre la vostra consulta i/o oferir informació sobre els serveis i novetats de la Finca Mas Batlle. Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició conferits per la normativa vigent en la matèria, remetent una carta a la següent direcció: C/ Pou Rodó, 12 baixos 17004 Girona (Girona), o a la direcció de correu electrònic xavier@mimolet.cat. Respecte la seguretat en el tractament de les dades personals, Axe Events Castell, S.L. les tractarà amb total confidencialitat.

Us ajudem a preparar aquest esdeveniment?

Contacteu amb nosaltres sense compromís.
Ompliu el formulari i comencem plegats a donar forma al vostre esdeveniment.

Les Suites

La suite superior, la més gran, la nupcial. Amb banyera i bany a la vista. Llar de foc. Un espai molt càlid que també serà ideal per canviar-se o fer-se la sessió de fotografies. I tres suites dobles més, per a que puguin allotjar-s’hi unes altres 6 persones més. Així podreu compartir l’esmorzar de l’endemà del vostre gran dia amb els vostres familiars o amics més propers.

El Mirador del Paller

La terrassa frontal al Paller serà una zona chill out i exterior increïble, perquè els vostres convidats puguin sortir a gaudir.

El Paller

Annexat a la masia, és l’espai perfecte per a celebracions en petit format o per la festa final del vostre casament.

Haima boscosa

Una gran haima diàfana ideal per aperitius o per banquets. Envoltada de bosc i amb molt de caliu, per aquells qui somieu en una celebració a l’aire lliure (a cobert).

El Petit Jardí

El nostre jardinet rere les palmeres, íntim i acollidor, on podreu rebre als vostres convidats, celebrar la cerimònia o fer-hi fotografies.

Les Palmeres

Un jardí encantador, envoltat de palmeres, amb una piscina i pèrgoles que li donen un toc especial. Serà l’escenari perfecte per a l’aperitiu de la vostra celebració, oferint un ambient relaxat i acollidor per als vostres convidats.

Les Sales de la Masia

Dins la Masia hi ha diferents sales, ideals per fer sessions de fotos. Hi ha la sala rebedor, la sala llar de foc, la bodega, el menjador i la sala d’estar.

Jardí de la Masia

El jardí frontal que protagonitza la Masia. Imagineu-vos la rebuda del vostre acte o la cerimònia del vostre casament envoltats d’oliveres i d’una decoració a mida. 

Saló Els Arcs

Amb les seves arcades de pedra, el Saló Els Arcs és un espai diàfan que captiva a primera vista. És l’escenari ideal per a celebrar el vostre banquet, combinant l’elegància de l’arquitectura amb la calidesa del vostre esdeveniment.

La Masia

La Masia és el cor de la nostra finca. Cada sala i racó us transportarà al passat, decorats amb estima i bon gust per la Bòbila. Hi trobareu zones tan especials com el rebedor, les cavallerisses, el celler i la biblioteca, totes elles amb el seu encant únic.
Open chat
Hola!
Com et podem ajudar?